Arts
,
2018
Dijous 29 de novembre, 20:45h
Ateneu Cinema
Igualada

Preestrena de la pel·lícula 'Míriam Miente'

L'estrena comercial de la pel·lícula serà el 30 de novembre a tot l'Estat Espanyol, però el dijous 29 de novembre es farà una preestrena especial a Igualada, a l'Ateneu Cinema.

‘Miriam Miente’ és una coproducció de Faula Films amb la productora catalana de cinema d'autor Mallerich Films Paco Poch, recolzada per Fonprocine, Ibermedia i el Tribeca LatinAmerica Fund.

Després del seu pas per la Secció Oficial del Festival de Karlovy Vary -on va obtenir el Premi del Jurado Ecuménico-, ‘Miriam Miente’, el primer llargmetratge de ficció de la cineasta dominicana Natalia Cabral i el director català Oriol Estrada, té previst participar en altres festivals com el prestigiós Festival de Cinema Iberoamericà de Huelva -en el qual competeix en la Secció Oficial- i el Festival de Cinema del Caire. Entremig, el dia 30 de novembre Paco Poch Cinema l’estrenarà en sales comercials.

‘Miriam Miente’ mostra el tranquil món d'una família petit burgesa que comença a enfonsar-se a partir del moment en què Miriam, de 14 anys, coneix al seu xicot a Internet. Mentre els seus familiars i amigues preparen amb entusiasme una tradicional festa de quinze anys, Miriam no sap com explicar que el seu xicot és negre.

Preu: 

3€

  • imatge de control 1per1