Espectacles
,
2018
De l'11 al 13 de maig
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre 'Othello'

Otel·lo, general de l'exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabancio, s'enamoren i es casen en secret. Iago, un dels lloctinents d'Otel·lo, mogut per l'odi que sent cap a ell, intenta provocar la seva gelosia fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent. Víctima de las seva terrible gelosia, Otel·lo acaba matant Desdèmona i després, en descobrir que tot ha estat un engany del malvat Iago, es suïcida.

'Othello' és una de les grans obres escrites per William Shakespeare. Igual que 'Romeu i Julieta' són sinònim universal de l'Amor, el personatge d'Otel·lo s'ha convertit en el símbol d'un altre sentiment que afecta tots els humans, independentment de la seva raça, gènere o origen: la Gelosia.

Les Antonietes Teatre han aconseguit molt de ressò en el panorama teatral català gràcies a les adaptacions de clàssics com 'Vània' o 'Un tramvia anomenat desig', que vam veure a l'Aurora amb èxit de públic. Aquest cop adapten un dels grans clàssics del teatre universal sota la batuta d'Oriol Tarrasón. 'Othello' es veurà a Igualada abans d'estrenar-se a Barcelona.

Horari: 

Divendres 11 de maig: 21h
Dissabte 12 de maig: 21h
Diumenge 13 de maig: 19h

Preu: 

15€ | 12€
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1