Entorn
,
2018
Del 23 al 27 de juliol
Clariana
Argençola

Vivències al bosc

Del 23 al 27 de juliol tindrà lloc a Clariana 'Vivències al bosc' un conjunt d'activitats que tenen el bosc com a tema central i que són organitzades per l'Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d'Argençola i ENDINS amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argençola.

Programa: 

Dilluns 23 de juliol
21:00h: Enregistrament del programa 'El bosc dels Carnuts' emès per Ràdio Igualada, i que comptarà amb dos convidats vinculats al bosc, Martí Senserrich, membre de la junta de la federació de l'ADF de l'Anoia, i Ester Corrales, de RuralSalut.

Dimarts 24 de juliol
21:00h: Xerrada 'Vivim acord als nostres gens?' amb Dídac Pastor de GlobalSalut.

Dimecres 25 de juliol
21:30h: Nit d'astrologia i Astronomia. Bernat Roca ens parlarà de l'astrologia com a eina de coneixement psicològic i acabarà amb una observació de la Lluna amb telescopis.

Dijous 26 de juliol
21:39h: Conte itinerant 'La màgia dels boscos de Clariana'. Un joc de nit amb la conta contes Mònica Torra. Les places són limitades a 20 famílies i cal reserva prèvia.

Divendres 27 de juliol
21:30h: Embosca't Festival. Un festival d'estiu amb concerts al bosc a càrrec de Ravid Goldschmidt, considerat un dels millors intèrprets de Hong, i Ferran Palau que presentarà el seu darrer treball 'Blanc' un disc de pop metafísic.
Hi haurà servei de bar al mig del bosc amb opcions de begudes i sopar fred. L’espai musical estarà obert per als qui es vulguin quedar fins la a la 1:00h.

Preu: 

Taquilla inversa

  • imatge de control 1per1