Música
,
2019
Dies 27 i 28 de juliol
Coves de Montserrat
Collbató

14è Festival Gong

L’interior de les Coves de Montserrat, a Collbató, acollirà la 14a edició del Festival Gong, el festival dedicat als nous sons i compromès amb les músiques del món.

El festival proposa una experiència única a l’interior de Montserrat, un espai màgic amb una acústica natural excel·lent.

Programa: 

Dissabte 27 de juliol
21:00h | Les Coves
Josep Manel Vega 'Horitzons esfèrics'
És un viatge musical a través del seu darrer treball 'Improvisant pel món'. Ens trasllada a paratges on l’harmonia esdevé imatge sonora d’un estat de pau, de fusió amb el paisatge, de transmutació de l’espai en energia, tal com passa dins les coves.

23:00h | La terrassa del Gong
Tarta Relena 'Ora Pro Nobis'
Tarta Relena és un original duo de veus que canta a capella, és a dir, sense acompanyament d’instruments. Està format per Marta Torrella i Helena Ros. 'Ora pro nobis' és el primer treball d’aquesta formació, un recull de cants i harmonies de les illes del Mediterrani que ens passeja per Creta, Grècia, Còrsega, Menorca, Mallorca…

Diumenge 28 de juliol
21:00h | Les Coves
Iris Azquinezer i Ravid Goldschmidt 'Nigun'
'Nigun' és un maridatge musical entre un instrument clàssic com el violoncel i un instrument modern com el handpan. Una mescla de metall i corda, una mixtura de melodia i ritme amb el qual Iris i Ravid, dos intèrprets de destacada trajectòria, posaran en ressonància la sala de la Catedral de les coves i a nosaltres a l’interior de la muntanya de Montserrat.

23:00h | La terrassa del Gong
Carme Nalini 'Na'
Ma, la síl·laba sagrada de la mare, de la lluna, de la deessa. 'Ma' és un anell que la Carme Nalini es posa a la mà, un seguit de mantres de deesses, de cançons que canta en sànscrit, en llatí, en català,  amb tot el seu cor, amb la veu connectada a la sagrada vida femenina, amb el desig d’emocionar i obrir la possibilitat del cant col·lectiu. 'Ma' ens connecta amb el germen de la creació, el poder femení, recordant amb els seus cants a tots els homes i dones que durant generacions han invocat aquesta força matriu d’amor.

Preu: 

25€ cada concert a les Coves | 5€ cada concert a la Terrassa.
L'entrada del concert de les coves inclou també el concert de la Terrassa.
Venda d'entrades aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1