AGENDA
Entorn
2019
Diumenge 22 de setembre, 9h
  • Cabrera d'Anoia
Plaça Canaletes

4a Cursa dels Salts d'Aigua

Arriba la 4a edició de la Cursa de muntanya dels Salts d’Aigua, un dia d’esport i gastronomia que ens permetrà conèixer i gaudir de l’entorn de les Valls de l’Anoia i realitzar el recorregut íntegre de la ruta dels salts d’aigua.

L'esdeveniment que té per objectiu oferir una oferta de qualitat per tots aquells que vulguin practicar esport alhora que gaudeixen de la gastronomia de la zona amb la Fira TastaCabrera i activitats per a tots els públics.

A les 9:00h del matí es donarà el tret de sortida de la cursa a la Plaça Canaletes i al seguit d’activitats infantils i familiar programades.

La Fira TastaCabrera oferirà degustacions dels millors vins i menjars del municipi de 10 a 14 hores a la Plaça de Canaletes dels cellers i la cuina de Cabrera d’Anoia. Una oportunitat per degustar els vins de Can Feixes i Mas dels Clavers, dos dels principals exponents vitivinícoles de la comarca de l’Anoia. També es podran tastar els millors plats de tots els bars i restaurants del municipi. Les degustacions es podran comprar en l’estand habilitat.

Preu: 

15€ el mateix dia | 10€ anticipada

Inscripcions: 

online aquí
Inscripcions anticipades fins el dimecres 18 de setembre a les 24h

Més informació: 

Et pot interessar

Fira Embarrats
Dies 26 i 27 d'octubre
Sant Joan de Vilatorrada
Fira de la Llenega
Diumenge 27 d'octubre
Cardona
12a Fira d’Alimentació i Salut a Balaguer, 2019
Dies 26 i 27 d’octubre
Balaguer
Fira de Tardor de Sort, 2019
Dies 9 i 10 de novembre
Sort