AGENDA
Fires i festes
Vadefoodies
2019
Dies 14 i 15 de juny
  • Igualada
Museu de la Pell d'Igualada

5è VadeFoodies

La cuina coreana és encara desconeguda al nostre entorn però desperta un interès creixent entre els aficionats a la gastronomia per la gran varietat de verdures, arrossos, sopes, carns i peixos que mescla. Recollint aquesta tendència, la cinquena edició del Festival de Tendències Gastronòmiques Vadefoodies, organitzarà diverses activitats per conèixer més a fons la proposta culinària de Corea a través de tallers, xerrades i showcookings i donarà a conèixer alguns dels plats estrella com el Bulgogi, el Bibimbap o el Kimchi, que ja formen part de la gastronomia internacional.

Després d’haver dedicat les edicions anteriors a les cuines de Perú, Mèxic i Japó, el festival gastronòmic Vadefoodies fa aquest any un pas més i celebra el seu cinquè aniversari endinsant-se, no només en la gastronomia d’un territori sinó també en el coneixement de les seves tècniques més antigues.

Així doncs, el festival girarà també entorn de la fermentació, una tècnica que s’utilitza des de l’antiguitat per conservar els aliments, fer-los més gustosos, i extreure’n més nutrients. A part del conegut Kimchi (col xinesa fermentada i picant), la cuina coreana compta també amb altres fermentats com el Jeotgal (marisc fermentat i salat) i el doenjang (pasta de soja fermentada).

Altres cuines del món també utilitzen fermentats; el Xucrut d’origen alemany o el Te Kombucha ja formen part de la dieta de moltes persones. Magda Carlas, doctora, dietista i crítica gastronòmica explicarà a Vadefoodies els beneficis d’aquests aliments fermentats.

Horari: 

Divendres: de 19 a 01h
Dissabte: de 9:30 a 01h

Programa: 

Consultar aquí.

Preu: 

Diversos preus segons l'activitat.
Inscripcions: aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

TastAnoia
Del 4 al 6 d'octubre
Igualada
Imatge de Pau Alabajos, que oferirà un concert al Talarn Music Experience
Dissabte 21 de setembre, 21h
Talarn
CavaTast
Del 4 al 6 d'octubre
Sant Sadurní d'Anoia
Ebre Beer - Tortosa 2019
Dissabte 28 de setembre, a partir de les 17h
Tortosa
La cuina del Cim i Tomba, Tossa de Mar, 2019
De l'1 al 30 de setembre
Tossa de Mar