Espectacles
,
2019

Ballet 'El Trencanous'

El primer amor de la Clara és un soldat de joguina amb forma de trencanous que li han regalat la nit de Nadal. ‘El Trencanous’, amb la seva narrativa encantadora, desvetlla el nostre imaginari i ens porta al regne de la fantasia.

Un somni de Nadal amb animació, criatures malignes i un heroi improbable: el príncep Trencanous. Plena de romanticisme i fantasia l’obra exalta la capacitat de somniar dels infants i la ingenuïtat dels seus sentiments.

Txaikovski l’omplí de melodies tan notables com ‘La dansa de la Fada de Sucre’ i ‘El vals de les flors’ i Màrius Petipà desvetllà la seva originalitat i creativitat en el desenvolupament d’aquesta obra mestra intemporal, que ha esdevingut un dels espectacles més representat de tots els temps.

El Russian Classical Ballet presenta una producció clàssica, amb una escenografia realista i de gran bellesa, figurins amb detalls sumptuosos fets a mà i un repartiment de solistes i cos de ball irreprensibles, liderats per dues estrelles de la dansa internacional.

Preu: 

35€, 30€ i 25€
Venda d'entrades anticipades, aquí.

  • imatge de control 1per1