AGENDA
Espectacles
El Trencanous
2019
Diumenge 20 de gener, 18h
  • Igualada
Teatre Municipal l'Ateneu

Ballet 'El Trencanous'

El primer amor de la Clara és un soldat de joguina amb forma de trencanous que li han regalat la nit de Nadal. ‘El Trencanous’, amb la seva narrativa encantadora, desvetlla el nostre imaginari i ens porta al regne de la fantasia.

Un somni de Nadal amb animació, criatures malignes i un heroi improbable: el príncep Trencanous. Plena de romanticisme i fantasia l’obra exalta la capacitat de somniar dels infants i la ingenuïtat dels seus sentiments.

Txaikovski l’omplí de melodies tan notables com ‘La dansa de la Fada de Sucre’ i ‘El vals de les flors’ i Màrius Petipà desvetllà la seva originalitat i creativitat en el desenvolupament d’aquesta obra mestra intemporal, que ha esdevingut un dels espectacles més representat de tots els temps.

El Russian Classical Ballet presenta una producció clàssica, amb una escenografia realista i de gran bellesa, figurins amb detalls sumptuosos fets a mà i un repartiment de solistes i cos de ball irreprensibles, liderats per dues estrelles de la dansa internacional.

Preu: 

35€, 30€ i 25€
Venda d'entrades anticipades, aquí.

Et pot interessar

Don Quixot
Dimarts 19 de febrer, 20:15h
Igualada
Projecte 'Tots dansen'
Dimarts 30 d'abril
Figueres
Teatre Al Sostre Nigel Planer
Del 22 al 24 de febrer
Igualada
Tarragona Sona Flamenc
De l'1 al 27 de febrer
Tarragona
La bella dorment
Dissabte 13 d'abril, 20:30h
Lleida
Aüc. El so de les esquerdes
Diumenge 10 de març, 19h
Figueres
Sònia Moya
Dissabte 23 de febrer, 12h
Igualada
Sismògraf, El festival que detecta el moviment
Del 25 al 29 d'abril
Olot