AGENDA
Música
Harrison Ford Fiesta
2019
Dissabte 30 de març, 19h
  • Igualada
laBastida del Rec

Concert de Harrison Ford Fiesta

Els Harrison Ford Fiesta presentaran a laBastida el seu darrer treball 'La Fête'.

Romain, César, Pablo i David van iniciar el 2013 la recerca de l'acomodament a unes cançons que es presentaven tan càlides com esmunyedisses pels seus múltiples punts de fugida estilístics. El millor dels racons de la nouvelle chanson i les acantonades injeccions lisèrgiques de llavors, reposen ara madures mostrant la seva bellesa èpica i captivadora. En ells el neo-folk i la psicodèlia serveixen per definir una cerimònia en la qual les cançons es fonen en paisatges orgànics fragorosos o temperats, però resolts sempre amb encert.

Romain col·loca amb tacte i intenció cada síl·laba, la seva veu és reparadora, profunda. La respiració es compassa i la cançó es presenta de manera senzilla, mentre va sumant instruments i melodia. Una majestuosa progressió de sons i arranjaments, amb gran força narrativa, plena d'inspiració i suggestió que bé pot sorprendre esclatant en plugim àcid, en una afilada urpada visceral.

Mentrestant, la sonoritat de les paraules i el captivador o lleuger entramat instrumental ja ha cobrat sentit. Així, igual d'evocador que vibrant, el discurs de Harrison Ford Fiesta se'ns presenta amb gran recorregut i amplitud, sabent com unir la manera contemporania al més essencial. Res és massa espès ni lleuger, aquí la música s'expandeix sense por a desdibuixar-se.

Més informació: 

Et pot interessar

Del 2 al 30 de juny
Castell d'Aro
XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Concert 'Rozalen'
Divendres 2 d'agost, 22h
Cambrils
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
De l'11 de juliol al 9 d'agost
L'Escala
Aquelarre de Cervera, 2019
Del 30 d'agost a l'1 de setembre
Cervera