Música
,
2019
Dissabte 16 de març, 21h
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

Concert de Quimi Portet

Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet s’ha convertit en un gènere en si mateix. No és estrany doncs que compti les celebracions de la seva Festa Major d’Hivern (Quisso Records-Fina Estampa, 2018) per victòries: una gira la de presentació del seu desè àlbum en solitari que ens recorda que el rock pot ser –i amb ell encara és- un vehicle de pensament i catarsi col·lectiva, un so contundent però també delicat, una música en definitiva nascuda per avançar. 

Tres setmanes en les llistes de vendes a tot Espanya que publica Promusicae i, si atenem a la reacció de crítica i públic, sensació de clàssic instantani de la seva trajectòria per a un disc on trobem al guitarrista indomable, al mestre de l’aforisme, al fi estilista de l’humor i al poeta brillant. Tots els perfils d’un Quimi Portet en un repertori que, alternat amb temes clau de la seva carrera, es fa directe amb la companyia de Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria). 

Tot honorant “el sortilegi de la música que tot pecat absol”, aquesta Festa Major d’Hivern és el principal leitmotiv d’un World Tour que es gaudeix com si fos febrer. Una oportunitat d’or per retrobar un autor que, al capdavant de Los Rápidos, Los Burros o El Último de la Fila i com a solista acumula tres milions i mig de discs venuts.

Preu: 

18€ taquilla | 15€ anticipada
12€ socis Òmnium i Amics del Teatre de l'Aurora
10€ alumnes de les Escoles de Música d'Igualada
Venda d'entrades online, aquí.

Organitza: 

El Gest - Cicle Escena Sonora

Més informació: 

  • imatge de control 1per1