AGENDA
Menjar i beure
Celler Cooperatiu d'Artés
2019
Diumenge 24 de març, 11h
  • Artés
Celler Cooperatiu

Del celler a la taula, amb història

La història i tradició d’un celler que va ser la primera cooperativa en l’elaboració de cava a l’estat espanyol seguit d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història d'aquesta cooperativa centenària, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius.

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Celler Abadal
Dissabte 22 de juny, 10h
Avinyó
Dimecres 19 de juny, 20h
Vilafranca del Penedès
L'hora màgica - Monestir de Pedralbes
Divendres 21 de juny, de 18 a 21h
Barcelona
Tragèdia al call
Diumenge 7 de juliol, 10:30h
Tàrrega
Atrium, 7 vins amb història
Diumenges de juny, 11h
Artés
Itinerari amb tast per l'Anella Verda
Diumenges de juny, 11h
Manresa
Parc Neolític de la Draga, La Draga, Banyoles
De l'1 al 30 de juny
Banyoles