AGENDA
Menjar i beure
Celler Cooperatiu d'Artés
2019
Diumenge 24 de març, 11h
  • Artés
Celler Cooperatiu

Del celler a la taula, amb història

La història i tradició d’un celler que va ser la primera cooperativa en l’elaboració de cava a l’estat espanyol seguit d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història d'aquesta cooperativa centenària, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius.

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Celler Abadal
Dissabte 20 d'abril, 10h
Avinyó
Visita a la finca de Can Moragues
Dissabte 4 de maig, 11h
Riudarenes
Visita 'Qui és qui?' - La Pedrera 2019
Dissabte 20 d'abril, 10h
Barcelona
Tragèdia al call
Diumenge 5 de maig, 10:30h
Tàrrega
Món Sant Benet i les tines del Llobregat
Dissabte 20 d'abril, 9:30h
Sant Fruitós de Bages
Caramelles de Cardona
Del 20 al 22 d'abril
Cardona
Cinema i emocions
Diumenge 9 de juny, 12h
Lleida
Visita al jaciment arqueològic del poblat ibèric de Darró (Adarró)
Dies 20 i 21 d'abril, 11h
Vilanova i la Geltrú