AGENDA
Menjar i beure
Celler Abadal
2019
Diumenge 13 de gener, 12h
  • Avinyó
Celler Abadal

Del celler a la taula, amb identitat

El celler Abadal és un dels més importants de la DO Pla de Bages, amb una història que es remunta al segle XII i que podràs conèixer en aquesta visita que vé seguida d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'una visita guiada al Celler Abadal amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Visita amb tast al celler Abadal
Diumenge 20 de gener, 12h
Avinyó
Cinema i emocions
Diumenge 24 de març, 12h
Lleida
Itinerari amb tast per l'Anella Verda
Diumenges de gener, 11h
Manresa
Ruta de les tines a peu de vinya amb tast de vi
Dissabte 26 de gener, 10h
El Pont de Vilomara i Rocafort
Nits de Joc al CAE
Dijous 24 de gener, 21:30h
Manresa
Divendres 25 de gener, 1h
Manresa
gegants Sant Fruitós de Bages
Del 18 al 21 de gener
Sant Fruitós de Bages
Del 17 al 20 de gener
Castelló d'Empúries