AGENDA
Menjar i beure
Celler Abadal
2019
Diumenge 13 de gener, 12h
  • Avinyó
Celler Abadal

Del celler a la taula, amb identitat

El celler Abadal és un dels més importants de la DO Pla de Bages, amb una història que es remunta al segle XII i que podràs conèixer en aquesta visita que vé seguida d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'una visita guiada al Celler Abadal amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Celler Abadal
Dissabte 25 de maig, 10h
Avinyó
Fira del Tap de Suro a Cassà de la Selva, 2019
Del 31 de maig al 2 de juny
Cassà de la Selva
Tragèdia al call
Diumenge 2 de juny, 10:30h
Tàrrega
Visita 'Qui és qui?' - La Pedrera 2019
Dilluns 10 de juny, 10h
Barcelona
Parc Neolític de la Draga, La Draga, Banyoles
De l'1 al 30 de juny
Banyoles
Cinema i emocions
Diumenge 9 de juny, 12h
Lleida
Dimarts 28 de maig, 20h
Vilafranca del Penedès