AGENDA
Menjar i beure
Celler Abadal
2019
Diumenge 13 de gener, 12h
  • Avinyó
Celler Abadal

Del celler a la taula, amb identitat

El celler Abadal és un dels més importants de la DO Pla de Bages, amb una història que es remunta al segle XII i que podràs conèixer en aquesta visita que vé seguida d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'una visita guiada al Celler Abadal amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Celler Abadal
Dissabte 30 de març, 10h
Avinyó
Tragèdia al call
Diumenge 7 d'abril, 10:30h
Tàrrega
Visita 'Qui és qui?' - La Pedrera 2019
Dilluns 15 d'abril, 10h
Barcelona
Embotits
Dimecres 27 de març, 19h
Lleida
Visita comentada a l'exposició 'Robert Capa en Color'
Del 23 de febrer al 21 de juliol
Tarragona
Visites comentades al Teatre Romà
Cada diumenge, 11h
Tarragona
Cinema i emocions
Diumenge 7 d'abril, 12h
Lleida
“Se’n parlave... i n’hi havie. Bruixeria a les terres de Ponent i Pirineu”
Dissabte 30 de març, 18h
La Seu d'Urgell