AGENDA
Arts
Correspondències
2019
Del 7 de setembre al 6 d'octubre
  • El Bruc
Biblioteca

Exposició 'Correspondències'

Conversa artística entre Carles Estrada (pintor) i Thais Buforn (fotògrafa), amb paisatges de l’entorn del Bruc com a nexe i leit motiv.

L’exposició, que duu per nom 'Correspondències', mostra com la fotografia pot servir d’inspiració a la pintura. La correspondència que presenten Estrada i Buforn parteix sempre d’una fotografia, sempre feta amb una càmera analògica (una Minolta dels anys setanta, una Kodak Retinette, una Agfa Happy de quan era petita, una Lomo LC-A+, i fins i tot una càmera estenopeica o pinhole), que la fotògrafa fa arribar per mitjans telemàtics al pintor. Aquest en fa la seva pròpia interpretació, sovint creant diverses versions, i imaginant colors allà on no n’hi ha, perquè la majoria de fotografies són el blanc i negre, un format que la fotògrafa reivindica per a la fotografia de paisatge.

Una altra particularitat és que, per a pintar, el Carles Estrada ha fet servir la tecnologia digital (tot i que també una tècnica tradicional japonesa), en contraposició amb l’ús de mitjans fotogràfics analògics emprats per la Thais Buforn. Una correspondència artística, doncs, que
trenca idees preconcebudes en més d’un aspecte. I de fons, sempre, Montserrat.

Inauguració: 

Dissabte 7 de setembre: 12h

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Joaquim Cabezas, Cabezas, Fotògraf, blanc i negre
Del 13 de setembre al 15 d'octubre
Valls
Exposició 'Anaven tots a un altre mar'
Del 5 de setembre al 5 d'octubre
Lleida
Exposició 'Alfred Figueras. 120 aniversari'
Del 29 d'agost al 27 d'octubre
Manresa
Exposició 'La meua terra és de colors' d'Emilio Zaragoza
Del 9 d'agost al 28 de setembre
Sant Jaume d'Enveja