AGENDA
Arts
Correspondències
2019
Del 7 de setembre al 6 d'octubre
  • El Bruc
Biblioteca

Exposició 'Correspondències'

Conversa artística entre Carles Estrada (pintor) i Thais Buforn (fotògrafa), amb paisatges de l’entorn del Bruc com a nexe i leit motiv.

L’exposició, que duu per nom 'Correspondències', mostra com la fotografia pot servir d’inspiració a la pintura. La correspondència que presenten Estrada i Buforn parteix sempre d’una fotografia, sempre feta amb una càmera analògica (una Minolta dels anys setanta, una Kodak Retinette, una Agfa Happy de quan era petita, una Lomo LC-A+, i fins i tot una càmera estenopeica o pinhole), que la fotògrafa fa arribar per mitjans telemàtics al pintor. Aquest en fa la seva pròpia interpretació, sovint creant diverses versions, i imaginant colors allà on no n’hi ha, perquè la majoria de fotografies són el blanc i negre, un format que la fotògrafa reivindica per a la fotografia de paisatge.

Una altra particularitat és que, per a pintar, el Carles Estrada ha fet servir la tecnologia digital (tot i que també una tècnica tradicional japonesa), en contraposició amb l’ús de mitjans fotogràfics analògics emprats per la Thais Buforn. Una correspondència artística, doncs, que
trenca idees preconcebudes en més d’un aspecte. I de fons, sempre, Montserrat.

Inauguració: 

Dissabte 7 de setembre: 12h

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Del 9 de novembre de 2019 al 2 de febrer de 2020
La Jonquera
Exposició 'Fotosport 2018' a Salou, 2019
Del 8 de novembre al 14 de desembre
Salou
Exposició 'Realisme(s) a Catalunya, 1917-1936. Del Picasso clàssic al Dalí surrealista'
Del 25 d'octubre al 19 de gener
Valls
Spam
Del 18 d'octubre al 5 de gener de 2020
Vilanova i la Geltrú
La fi és el principi
Del 15 de novembre al 26 de gener
Tortosa