AGENDA
Arts
Seqüències Urbanes
2019
Del 30 de maig al 23 de juny
  • Igualada
Museu de la Pell d'Igualada

Exposició 'Seqüències Urbanes'

L’igualadí Guillem Elvira presenta el projecte guanyador del premi Igual’Art 2018/2019, 'Seqüències Urbanes'; una exposició que proposa una mirada poètica i reflexiva sobre la ciutat contemporània.

El projecte planteja una instal·lació bicèfala formada per dues peces que dialoguen entre elles: d’una banda, una col·lecció d’imatges que, des d’un llenguatge visual abstracte, conviden a explorar elements existents en l’arquitectura local i el paisatge urbà. També s’introdueixen propostes utòpiques d’una Igualada imaginada amb l’objectiu de despertar preguntes sobre la ciutat actual.

De l’altra, es basteix un petit pavelló ideat com un espai per a la reflexió i que permet l’experiència espacial a escala humana; una capella laica. Les tècniques utilitzades en la producció de les imatges són les emprades en la representació arquitectònica, com el collage fotogràfic, el disseny assistit per ordinador, la il·lustració o la pintura. La capella permet experimentar característiques vinculades a l’escultura com la materialitat, textura i llum.

Horari: 

Dimarts i dimecres de 10 a 14h
Dijous i divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h
Dissabtes i festius d’11 a 14h

Inauguració: 

Dijous 30 de maig, 19:30h

Més informació: 

Et pot interessar

Roger Puig
Del 4 al 28 de juliol
Igualada
Premi Catalunya Ecodisseny
Del 28 de juny al 14 de juliol
Igualada
Exposició La Gaspar
Del 20 al 30 de juny
Igualada
7 raons per fugir
Divendres 28 de juny, 20h
Martorell
Estival de Jazz
Del 16 al 30 de juny
Igualada
Empremtes de Dones
De l'1 de juny al 13 de juliol
Igualada