AGENDA
Arts
Seqüències Urbanes
2019
Del 30 de maig al 23 de juny
  • Igualada
Museu de la Pell d'Igualada

Exposició 'Seqüències Urbanes'

L’igualadí Guillem Elvira presenta el projecte guanyador del premi Igual’Art 2018/2019, 'Seqüències Urbanes'; una exposició que proposa una mirada poètica i reflexiva sobre la ciutat contemporània.

El projecte planteja una instal·lació bicèfala formada per dues peces que dialoguen entre elles: d’una banda, una col·lecció d’imatges que, des d’un llenguatge visual abstracte, conviden a explorar elements existents en l’arquitectura local i el paisatge urbà. També s’introdueixen propostes utòpiques d’una Igualada imaginada amb l’objectiu de despertar preguntes sobre la ciutat actual.

De l’altra, es basteix un petit pavelló ideat com un espai per a la reflexió i que permet l’experiència espacial a escala humana; una capella laica. Les tècniques utilitzades en la producció de les imatges són les emprades en la representació arquitectònica, com el collage fotogràfic, el disseny assistit per ordinador, la il·lustració o la pintura. La capella permet experimentar característiques vinculades a l’escultura com la materialitat, textura i llum.

Horari: 

Dimarts i dimecres de 10 a 14h
Dijous i divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h
Dissabtes i festius d’11 a 14h

Inauguració: 

Dijous 30 de maig, 19:30h

Més informació: 

Et pot interessar

5a Jornada Gastronòmica
Dissabte 3 d'octubre, 10h
Igualada