AGENDA
Arts
Seqüències Urbanes
2019
Del 30 de maig al 23 de juny
  • Igualada
Museu de la Pell d'Igualada

Exposició 'Seqüències Urbanes'

L’igualadí Guillem Elvira presenta el projecte guanyador del premi Igual’Art 2018/2019, 'Seqüències Urbanes'; una exposició que proposa una mirada poètica i reflexiva sobre la ciutat contemporània.

El projecte planteja una instal·lació bicèfala formada per dues peces que dialoguen entre elles: d’una banda, una col·lecció d’imatges que, des d’un llenguatge visual abstracte, conviden a explorar elements existents en l’arquitectura local i el paisatge urbà. També s’introdueixen propostes utòpiques d’una Igualada imaginada amb l’objectiu de despertar preguntes sobre la ciutat actual.

De l’altra, es basteix un petit pavelló ideat com un espai per a la reflexió i que permet l’experiència espacial a escala humana; una capella laica. Les tècniques utilitzades en la producció de les imatges són les emprades en la representació arquitectònica, com el collage fotogràfic, el disseny assistit per ordinador, la il·lustració o la pintura. La capella permet experimentar característiques vinculades a l’escultura com la materialitat, textura i llum.

Horari: 

Dimarts i dimecres de 10 a 14h
Dijous i divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h
Dissabtes i festius d’11 a 14h

Inauguració: 

Dijous 30 de maig, 19:30h

Més informació: 

Et pot interessar

RRRREC Festival
Diumenge 25 d'agost, 24h
Igualada
Festa Major d'Igualada
Del 19 al 26 d'agost
Igualada
Montserrat Acosta
Del 26 de juliol al 15 de setembre
Igualada
Exposició 'Te'n recordes?'
Del 20 d'agost al 19 de setembre
Igualada
Els dies que vindran
Dijous 19 de setembre, 20h
Igualada