Espectacles
,
2019
Del 22 al 24 de febrer
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre 'Al sostre'

La comèdia 'Al sostre' és la primera obra teatral de Nigel Planer, el mític Nil de Els Joves. Una divertida comèdia sobre dos artesans que pinten la Capella Sixtina sense la fama que obtindrà Miquel Àngel.

Protagonitzada pel conegut Oriol Grau i per Pau Ferran, sota la direcció d'Israel Solà (Fairfly). L’obra va ser produïda en anglès fa deu anys, i ara ha estat traduïda al català per Francis Humble.

Horari: 

Divendres 22 de febrer: 21:00h
Dissabte 23 de febrer: 21:00h
Diumenge 24 de febrer: 19:00h

Sinopsi: 

La vida de l’artista no és fàcil. Enveges, egos, Papes i cardenals, mecenes, espectadors i artesans; tothom té alguna cosa a dir!

En Lapo i en Loti són dos artesans que treballen per a Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina. El geni els acomiada perquè vol acabar el sostre tot sol i endur-se’n tots els elogis. En Lapo i en Loti, no es queden de braços plegats; tornen a la Sixtina, per veure què ha fet el seu mestre i és en aquest moment quan tots els dubtes apareixen: qui són els veritables autors de les obres d’art? Què vol dir ser un geni? Què és la fama? Dedicar la vida a l’art i no rebre mai cap reconeixement val la pena? Miquel Àngel és l’autor de la Capella Sixtina però no la va fer sol.

Preu: 

15€ | 12€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1