AGENDA
Espectacles
Calma
2019
Del 24 al 26 de maig
  • Igualada
Teatre de l'Aurora

Teatre 'Calma!'

Guillem Albà torna al Teatre de l’Aurora amb el seu sisè espectacle, coincidint amb els 12 anys del naixement de la seva companyia.

'Calma!' és un espectacle total de teatre de creació, amb grans dosis de clown, teatre visual, gestual i de titelles. Un muntatge que recull el color més poètic i visual de 'Pluja' i 'Trau', i la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta. Un espectacle per aturar-nos una estona, riure i oblidar la pressa a que ens aboca el dia a dia.

Horari: 

Divendres i dissabte: 21h
Diumenge: 19h

Sinopsi: 

A poc a poc, deixem de viure en l’ara i aquí, i el cap se’ns emporta una i altra vegada a pensar en milions de coses que no estan passant en el nostre present. Però m’aturo un moment. I des de la meva humil posició d’artista, de pallasso, decideixo crear un espectacle sobre això. Fer aquesta feina em consola una mica, veient com està el món. Potser puc aportar una part molt petita, ínfima, per canviar-lo.

Anar al teatre, avui en dia, ja és un acte revolucionari. Amb tanta informació que ens arriba al cervell, parar un moment i veure algú que actua en directe (i que para el temps per compartir una estona), ja ho trobo un acte heroic.

Preu: 

15€ | 12€ amb descomptes
Venda d'entrades online aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Dissabte 9 de novembre, 22:30h
Torroella de Montgrí
Dissabte 28 de setembre, 20:30h
Sant Andreu de la Barca
Teatre, Teló, Cortines
Del 6 al 22 de setembre
Reus
Bona Gent - Quim Masferrer
Dissabte 20 de setembre, 22:30h
Cervera
Festa Major d'Igualada
Del 19 al 26 d'agost
Igualada
Teatre 'Animals de Companyia' a càrrec d'Una càpsula de teatre
Dissabte 7 de setembre, 20h
Olot
Diumenge 15 de setembre, 19h
Palamós
Els dies que vindran
Dijous 19 de setembre, 20h
Igualada