Espectacles
,
2019
Del 24 al 26 de maig
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre 'Calma!'

Guillem Albà torna al Teatre de l’Aurora amb el seu sisè espectacle, coincidint amb els 12 anys del naixement de la seva companyia.

'Calma!' és un espectacle total de teatre de creació, amb grans dosis de clown, teatre visual, gestual i de titelles. Un muntatge que recull el color més poètic i visual de 'Pluja' i 'Trau', i la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta. Un espectacle per aturar-nos una estona, riure i oblidar la pressa a que ens aboca el dia a dia.

Horari: 

Divendres i dissabte: 21h
Diumenge: 19h

Sinopsi: 

A poc a poc, deixem de viure en l’ara i aquí, i el cap se’ns emporta una i altra vegada a pensar en milions de coses que no estan passant en el nostre present. Però m’aturo un moment. I des de la meva humil posició d’artista, de pallasso, decideixo crear un espectacle sobre això. Fer aquesta feina em consola una mica, veient com està el món. Potser puc aportar una part molt petita, ínfima, per canviar-lo.

Anar al teatre, avui en dia, ja és un acte revolucionari. Amb tanta informació que ens arriba al cervell, parar un moment i veure algú que actua en directe (i que para el temps per compartir una estona), ja ho trobo un acte heroic.

Preu: 

15€ | 12€ amb descomptes
Venda d'entrades online aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1