AGENDA
Espectacles
Calma
2019
Del 24 al 26 de maig
  • Igualada
Teatre de l'Aurora

Teatre 'Calma!'

Guillem Albà torna al Teatre de l’Aurora amb el seu sisè espectacle, coincidint amb els 12 anys del naixement de la seva companyia.

'Calma!' és un espectacle total de teatre de creació, amb grans dosis de clown, teatre visual, gestual i de titelles. Un muntatge que recull el color més poètic i visual de 'Pluja' i 'Trau', i la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta. Un espectacle per aturar-nos una estona, riure i oblidar la pressa a que ens aboca el dia a dia.

Horari: 

Divendres i dissabte: 21h
Diumenge: 19h

Sinopsi: 

A poc a poc, deixem de viure en l’ara i aquí, i el cap se’ns emporta una i altra vegada a pensar en milions de coses que no estan passant en el nostre present. Però m’aturo un moment. I des de la meva humil posició d’artista, de pallasso, decideixo crear un espectacle sobre això. Fer aquesta feina em consola una mica, veient com està el món. Potser puc aportar una part molt petita, ínfima, per canviar-lo.

Anar al teatre, avui en dia, ja és un acte revolucionari. Amb tanta informació que ens arriba al cervell, parar un moment i veure algú que actua en directe (i que para el temps per compartir una estona), ja ho trobo un acte heroic.

Preu: 

15€ | 12€ amb descomptes
Venda d'entrades online aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Cicle d'arts de carrer, Públic, Tàrrega, 2019
Del 15 de juny al 6 de juliol
Tàrrega
Diumenge 30 de juny, 20h
Palamós
Oliver Twist
Dimecres 19 de juny, 19h
Manresa
Quim Masferrer
Dissabte 20 de setembre, 22:30h
Cervera
Dimarts 18 de juny, 19h
Igualada
Sant Joan Igualada
Diumenge 23 de juny, 20h
Igualada
Cursos Estiu 2019 - EtcA
Del 29 de juny al 20 de juliol
Amposta
Amor Mundi
Del 26 de juny al 28 de juliol
Barcelona