Espectacles
,
2019
Del 26 al 28 d'abril
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre ‘Interiors'

Un sopar aparentment afable es converteix en una nit on tot canviarà per sempre, com la vida mateixa. Un espectacle en clau d’humor sobre el món de la parella amb quatre magnífics actors damunt l’escenari.

Concha Milla escriu i dirigeix el seu segon espectacle i també comparteix escenari amb Patricia Mendoza, Sergio Matamala i Alejandro Bordanove en aquest espectacle en clau d’humor sobre el món de la parella que ha esta molt ben rebut al seu pas per Barcelona.

Horari: 

Divendres 26 d'abril: 21h
Dissabte 27 d'abril: 21h
Diumenge 28 d'abril: 19h

Sinopsi: 

Dues parelles es troben un vespre d'estiu per sopar al pati d'una casa d'un petit poble de l'Empordà. La Sara i l'Hugo formen una parella estable i madura des de fa més de dos anys. Tots dos venen de relacions anteriors complicades i han decidit caminar junts per cuidar-se i respectar-se. L'Àgata i el Simó són una parella que fa poc que van junts. El Simó és vint anys més jove que l'Àgata i la seva relació és alegre, vital i apassionada. Tots quatre queden per sopar a casa de la Sara. El que pot semblar un sopar afable s'acabarà convertint en una nit on la relació de tots quatre canviarà per sempre.

Preu: 

15€ | 12€ amb descomptes
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1