AGENDA
Menjar i beure
Celler Cooperatiu d'Artés
2019
Diumenge 18 d'agost, 11h
  • Artés
Celler Cooperatiu

Visita 'Del celler a la taula, amb història'

La història i tradició d’un celler que va ser la primera cooperativa en l’elaboració de cava a l’estat espanyol seguit d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història d'aquesta cooperativa centenària, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius.

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Visita amb tast al celler Abadal
Dies 24 i 25 d'agost, 12h
Avinyó
Parc Neolític de la Draga, La Draga, Banyoles
Dies 7 i 8 de setembre, 11:30h
Banyoles
Visita 'Qui és qui?' - La Pedrera 2019
Dimecres 21 d'agost, 10h
Barcelona
L'hora màgica - Monestir de Pedralbes
Divendres 23 d'agost, de 18 a 21h
Barcelona
Tragèdia al call
Diumenge 1 de setembre, 10:30h
Tàrrega
Dimarts 3 de setembre, 20:30h
Vilafranca del Penedès