AGENDA
Menjar i beure
Celler Cooperatiu d'Artés
2019
Diumenge 18 d'agost, 11h
  • Artés
Celler Cooperatiu

Visita 'Del celler a la taula, amb història'

La història i tradició d’un celler que va ser la primera cooperativa en l’elaboració de cava a l’estat espanyol seguit d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història d'aquesta cooperativa centenària, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius.

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Visita amb tast al celler Abadal
Diumenge 17 de novembre, 12h
Avinyó
Activitat familiar 'Indiana Stones: explorem!' - La Pedrera
Dissabte 16 de novembre, 10h
Barcelona
Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit
Dissabtes i diumenges de novembre
Gastrosarao Vestim la Segarra, Castell de Concabella, 2019
Dissabte 16 de novembre, 20h
Concabella
Visita comentada 'Descobreix Valls', 2019
De l'1 al 30 de novembre
Valls
Visita al jaciment arqueològic del poblat ibèric de Darró (Adarró)
Dissabtes i diumenges de novembre
Vilanova i la Geltrú
Parc Neolític de la Draga, La Draga, Banyoles
Dissabte 23 de novembre, 11:30h
Banyoles
Dimecres 20 de novembre, 20h
Vilafranca del Penedès