AGENDA
Menjar i beure
Celler Abadal
2019
Diumenge 25 d'agost, 12h
  • Avinyó
Celler Abadal

Visita 'Del celler a la taula, amb identitat'

El celler Abadal és un dels més importants de la DO Pla de Bages, amb una història que es remunta al segle XII i que podràs conèixer en aquesta visita que vé seguida d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'una visita guiada al Celler Abadal amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Celler Abadal
Diumenge 23 de febrer, 10h
Avinyó
Celler Abadal
Dissabte 22 de febrer, 10h
Avinyó
Visita al jaciment arqueològic del poblat ibèric de Darró (Adarró)
Dissabtes i diumenges de febrer
Vilanova i la Geltrú
Carnaval Avinyó
Del 27 de febrer a l'1 de març
Avinyó
tines vi
Dissabte 28 de març, 10h
El Pont de Vilomara i Rocafort
Vilauba en 3D. Entrem a la vil·la romana, Vil·la romana de Vilauba, Banyoles, 2019
Dissabte 14 de març, 17h
Banyoles
Xiula
Dissabte 29 de febrer, 17h
Sant Fruitós de Bages