Música
,
2020
Del 13 al 19 de setembre
Espais diversos
Vic

32è Mercat de Música Viva de Vic

32a edició del Mercat de Música Viva de Vic, punt de trobada professional que reuneix a tots els sectors de la indústria musical i una programació que engloba tot tipus d’estils i que està pensada per a un ampli ventall de públic.

Una edició excepcional, adaptada al context actual de pandèmia i que comptarà amb una programació mixta online i en directe.

El Mercat s’inaugurarà el diumenge 13 de setembre amb la presentació online des del Teatre Atlàntida del nou disc de Maria Arnal i Marcel Bagés. Divendres i dissabte hi haurà concerts a la ciutat d’artistes i grups com Blaumut i Ginestà, en les condicions adaptades a les mesures de seguretat i distanciament vigents al mes de setembre.

Les activitats professionals es faran online i l’acreditació professional donarà accés a les actuacions d’estrena, a pitchings i webinars. El públic podrà gaudir dels concerts enregistrats en exclusiva pel Mercat durant els mesos d’agost i setembre a l’Atlàntida de Vic que s’estrenaran del 14 al 19 de setembre a través de la pàgina web del MMVV.

Programa: 

Consultar aquí

Preu: 

Gratuït