Fires i festes
,
2020
Dies 19 i 20 de desembre
Museu de la Pell d'Igualada
Igualada

4t Nadal Marked

El pati del Museu de la Pell i l’Adoberia Bella acolliran la 4a edició del Nadal Marked. El mercat de disseny organitzat per l'Associació Disseny Marked reuneix cada Nadal una mostra de dissenyadors i artesans amb l'objectiu de promoure la creació i el talent local, i oferir una selecció de regals de disseny per aquestes festes.

Entre els expositors hi haurà creadors i marques que aposten pel disseny i la qualitat. En aquesta edició s'hi podran trobar els complements amb pell de Mireia Muntadas, guardonada als Premis Nacionals d’Artesania 2019; i d’Elizari Bags. També hi haurà la joieria tèxtil d’Akita, els productes d’oficina de Contrast Disseny, el mobiliari industrial de Jordi Secanell Design Works, el disseny minimalista de Mure i el nou projecte decoratiu Terrazzzo Lab, de Cal Piqué Studio.

Un any més, el Nadal Marked col·labora amb l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar, amb la venda de productes d’artesania en pell creats pels alumnes d’artesania en pell, i amb un taller per crear complements en pell.

Amb el canvi de localització, el mercat inicia una nova etapa, amb nous continguts d’oci i cultura. Junt amb el mercat de disseny, al Pati del Museu hi haurà també cervesa artesana Rec Brew i música en directe a càrrec d’en Milton Salazar, el diumenge a les 12:30h.

Horari: 

Dissabte i diumenge de 10 a 21h

Preu: 

Entrada gratuïta

Accessibilitat

  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

Facebook Disseny Marked
Instagram Disseny Marked