Música
,
2020
Diumenge 18 d'octubre, 19h
Teatre de l'Aurora
Igualada

Concert de Joaquim Font

Joaquim Font és un jove pianista format a Igualada i posteriorment al Conservatori del Liceu amb Josep Colom i Raimon Garriga i a la Folkwang universität de les arts a Essen (Alemanya) amb Hisako Kawamura. Entre el seu repertori destaquen la música de Beethoven, romàntica i de compositors del segle XX així com de música ibèrica per a piano.

Font actua al Teatre de l’Aurora oferint les peces del primer quadern d’Ibèria d’Albéniz combinades amb sonates per a teclat de Pare Antoni Soler, un recordatori als orígens de la música per a piano a la península i amb un caràcter festiu i de dansa. Seguidament oferirà el món propi dels Suburbis de Mompou, obra inspirada en les afores de Barcelona de principis del segle XX amb cinc petites escenes de caràcter costumista. Tancarà el concert amb els arpegis virtuosos i les imitacions guitarrístiques de la fantasia Bètica de Falla, amb el caràcter més andalusista.

El jove igualadí ha actuat de solista i en música de cambra tant a Espanya com a Alemanya. Amb 17 ja va ser premiat com a millor pianista de tots els conservatoris de música d’Espanya a l’11è Certament Nacional d’Interpretació Musical Intercentros-Melómano de Madrid. En aquests moments és un dels concertistes d’Igualada amb més projecció i està realitzant estudis de piano a Alemanya.

Preu: 

 

12€ | 10€ amb descomptes
Compra entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1