Música
,
2020
Dissabte 18 de juliol, 23h
Museu de la Pell d'Igualada
Igualada

Festival Anòlia: Concert de Queralt Lahoz

En el marc del 32è Festival Anòlia, tindrà lloc el concert de Queralt Lahoz, jove cantant nascuda a Santa Coloma de Gramanet, nucli de migració andalusa on va emigrar gran part de la seva família de Granada.

Després d’un llarg recorregut, el passat novembre va estrenar '1917', el seu primer EP on hi han col·laborat alguns dels músics i productors més exquisits de l’escena de música urbana local. El resultat són 5 cançons que barregen el flamenco i els sons més urbans. Amb 1917 Queralt desafia convencionalismes amb una veu capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpia d’una supervivent. La jove cantant sempre interpreta des de la transparència del ser, del que ella viu com a veritat, on hi ha arrels, història i respecte.

Amb aquest projecte cuinat a foc lent i la seva poderosa possada en escena, Queralt fa una aposta on combina tot el que ha après.

 

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Reservar entrades aquí

Accessibilitat

  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1