Llibres
,
2020
Del 13 al 21 de juliol
Diversos indrets
Igualada

Juliol de Llibres

Cicle de presentacions de llibres sota el títol de Juliol de Llibres, organitzat per Òmnium Cultural Anoia i les llibreries Aqualata i Llegim?

Programa: 

Dilluns dia 13 de juliol
19:30h | Llibreria Aqualata
Presentació de 'L’home il·lustrat', de Ray Bradbury, a càrrec d’Eloi Puig, president de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia, i de Ramon Mas, editor de Males Herbes.

22:00h | Pista de l’Ateneu Igualadí
Projecció de 'Fahrenheit 451', de François Truffaut (1966), basada en un llibre de Ray Bradbury.

Dimarts dia 14 de juliol
19:30h | Jardí de l’Ateneu Igualadí
Presentació d'Un dels nostres. Identitats en conflicte a Catalunya a càrrec de l’autor, Toni Cruanyes, i del periodista Jordi Còdol.

Dimecres dia 15 de juliol
19:00h | Teatre Municipal l'Ateneu
Presentació de 'La Ilíada' d'Homer, a càrrec de Jordi Raventós, editor, i de Jaume Pòrtulas, catedràtic de filologia grega de la Universitat de Barcelona. Durant l’acte actuaran Eulàlia Ara, soprano, i Josep Maria Escribano, pianista.

Dijous dia 16 de juliol
19:00h | Biblioteca Central d’Igualada
Presentació de 'Conexión monástica', a càrrec de l’autor, Albert Riba, i de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells.

Divendres dia 17 de juliol
19:30h | Museu de la Pell
Presentaració de 'Llum i Llibertat, de diversos autors, i 'Alpinisme sense ficció', de Jordi Pons. La presentació anirà a càrrec del representant d'Artistes de la República i de la comissió organitzadora de Llum i Llibertat, Marc Sellarès, de Jordi Pons i del fotògraf Josep Balcells.

Dissabte dia 18 de juliol
12:00h | Jardí de l’Ateneu Igualadí
Recitals dels poemaris 'Nosaltres, qui', de Mireia Calafell, i 'Capcorestómac', de Biel Barnils. Les lectures aniran a càrrec dels mateixos autors.

19:00h | Casal Popular d’Igualada, el Foment
Presentació de l’edició del text teatral 'Mort a les cunetes', de David Pintó i Joan Valentí, amb pròleg de Jordi Cuixart. La presentació anirà a càrrec d'Antoni Dalmau i Pere Guixà, fill de la Tereseta Mabras, la Maciana de Castellolí, represaliada.

Dimarts dia 21 de juliol
19:30h | Cotxeres dels Moixiganguers
Presentació de 'Força, equilibri, valor i seny i… Moixiganguers', a càrrec de l’autor, Pau Corcelles Hontoria; de Miquel Bernadí, presentador del programa de castells Vint-i-quatre, de Ràdio Igualada; i d’Oriol Solà, president dels Moixiganguers d’Igualada.

Preu: 

Activitats gratuïtes

Organitza: 

Òmnium Cultural Anoia, Llibreria Aqualata i Llegim? Llibreria

Més informació: 

  • imatge de control 1per1