Arts
,
2020
Dimecres 30 de setembre, 20:30h
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

Projecció de 'La mort de Guillem'

Preestrena a Igualada de la pel·lícula ‘La mort de Guillem’, film que narra l’assassinat del jove antifeixista Guillem Agulló, el dol de la família i la lluita per reivindicar-ne la memòria.

'La mort de Guillem' és l’acció principal de la iniciativa #LaLluitaContinua, una campanya d’impacte social i polític que pren com a punt de partida la figura de Guillem Agulló Salvador; i que ha estat finançada gràcies a una multitudinària acció de micromecenatge, inèdit fins a la data al nostre país, que ha aconseguit que més de 2.500 associacions, partits, entitats i particulars aportessin 135.000€ a la realització de les activitats.

Sinopsi: 

L’11 d’abril de 1993, Guillem Agulló, un noi de 18 anys, antifeixista i antiracista, és assassinat d’una punyalada al cor per un grup d’extrema dreta. Un judici paral·lel intenta criminalitzar la víctima. Advocats i mitjans de comunicació ho redueixen tot a una simple baralla per una noia i presenten a Guillem Agulló com un jove violent. Destrossats, Guillem i Carme, els seus pares, lluitaran per que no es tergiversi l’assassinat mentre intenten recompondre la seva família.

Preu: 

Entrada gratuïta.

Inscripcions: 

No cal fer reserva.
Obertura de portes: 20h. Fins a completar aforament.

Organitza: 

Casal Popular d'Igualada, el Foment

Més informació: 

  • imatge de control 1per1