Espectacles
,
2020
Dies 19 i 20 de setembre
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre 'Accions de resistència'

L'espectacle mostra la incertesa a la qual estem sotmesos pel tipus de sistema econòmic que habitem i fem créixer. Una crítica a l’ordre mercantil a través de quatre accions de resistència: parir, caminar, no produir i morir.

A l'obra es barregen la creació documental, l’espai escènic i el text, creant una atmosfera que es situa entre la realitat i la ficció, i que ha tingut una molt bona acollida al seu pas per diversos teatres barcelonins. L’espectacle ha merescut ser un dels quatre finalistes del Premi BBVA de Teatre 2020, en el qual col·labora per primera vegada el Teatre de l’Aurora.

Horari: 

Dissabte: 21h
Diumenge: 19h

Sinopsi: 

Any 2054. Assistim a la imposició d’una economia planetària extrema en què el capitalisme, el mercat sense democràcia, campa al seu aire. La marxa triomfal dels diners, darrera expressió de l’individualisme, s’ha convertit en l’única llei del món. Han desaparegut els serveis públics, després la democràcia, i, finalment, les nacions i els estats. El món sencer s’organitza al voltant de dues exigències: protegir-se i distreure’s. Protegir-se i entretenir-se. Benvinguts a l’Hiperimperi de l’Ordre Mercantil!

Preu: 

16€ | 13€ amb descomptes
Compra entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1