AGENDA
Espectacles
Decadència
2020
Del 24 al 26 de gener
  • Igualada
Teatre de l'Aurora

Teatre 'Decadència'

'Decadència' és un retrat satíric, mordaç i carregat d’humor negre de la classe alta d’Anglaterra. Un text clau de la dramatúrgia britànica, escrit per Steven Berkoff, considerat un autor maleït i punyent.

L’obra, interpretada per Carles Martínez i Míriam Alamany, gira al voltant de la decadència moral d’uns personatges (dues parelles i més d’una traïció) i uns valors representants de l’alta societat “benestant i frívola, culta, rica i banal”.

Una història d’amants i desenganys que acabarà amb el triomf decadent de la classe benestant. Una comèdia ferotge que revela allò que la societat intenta emmascarar.

Horari: 

Divendres i dissabte: 21h
Diumenge: 19h

Sinopsi: 

Helen és una dama de l’alta burgesia que té Steve com a amant, un vividor fill també de família de classe alta. Steve està casat amb Sybil, una nova rica que vol venjar-se d’Steve des que s’ha assabentat de la seva infidelitat. Per a això, contracta un detectiu privat, Les, un pobre home amb qui se’n va al llit mentre tracen el pla per carregar-se Steve. L’aventura de Helen i Steve es consuma i es manté ben viva mentre que la relació entre Sybil i Les anirà decaient fins a la ruptura i desfeta total de la seva història i dels seus plans. Un cop més, el triomf decadent de la classe benestant.

Preu: 

16€ | 13€ amb descomptes
Compra entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

Et pot interessar

Teatre 'El gallardo español' - Peyu
Divendres 27 de març, 22h
La Ràpita
Nuri Total
Dissabte 29 de febrer, 12h
Barcelona
Teatre 'Trash' o 'La Poubelle Plus Belle' de Zero en Conducta
Dimecres 26 de febrer, 20:30h
Girona
Divendres 28 de febrer, 21h
Lloret de Mar
Barbes de balena
Divendres 6 de març, 20:30h
Tortosa
Del 9 al 12 d'abril
Figueres
24a edició de Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya a Reus, 2020
Del 14 al 17 de maig
Reus
Espectacle 'Assassinat al club' - Impro Barcelona
Divendres 28 de febrer, 20h
Barcelona