AGENDA
Espectacles
Ni con tres vidas que tuviera
2020
Del 28 de febrer a l'1 de març
  • Igualada
Teatre de l'Aurora

Teatre 'Ni con tres vidas que tuviera'

Inspirada en l'entrevista que el periodista Jordi Évole va fer a l'exetarra Iñaki Rekarte en el seu programa Salvados (La Sexta). L'obra situa l'acció en el moment en què un home, que acaba de complir condemna de 20 anys de presó, torna a la vida (la que un dia va sembrar d'horror) i s'enfronta a les preguntes d'un redactor gràfic que ha hagut de preparar a fons aquesta conversa directa, exempta de sentiment i complicitat. Aquesta entrevista, que parla d'un conflicte que pot situar-se en qualsevol lloc de món, serà l'avantsala de la trobada més complicada: el de l'assassí amb la família de les seves víctimes. Durant 80 minuts, els protagonistes es converteixen en tres vèrtexs d'una mateixa història que interpel·la l'espectador i fan que es pregunti quins són els límits de la moral.

'Ni con tres vidas que tuviera' ens parla de sentiments universals com la vida, la mort, l’amor i el dolor, i ens convida a reflexionar sobre qualsevol tipus de terrorisme, així com sobre la necessitat d’entendre i perdonar.

El text, ja estrenat a Madrid i aplaudit per la crítica, el firma el dramaturg José Pascual Abellán, autor d’obres socialment compromeses com 'Boges', 'Versus' i 'Lo que nos falta'. A més, l’actor Jorge Cabrera ha estat candidat a Premi MAX com a millor actor pel paper d’exterrorista en aquesta peça.

Horari: 

Divendres i dissabte: 21h
Diumenge: 19h

Preu: 

16€ | 13€ amb descomptes
Compra entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

Et pot interessar

Teatre 'Un dia qualsevol' d'Oriol Tarrasón
Dissabte 11 d’abril, 22h
Artesa de Segre
Espectacle 'La Bíblia contada per Xavi Castillo'
Divendres 17 d'abril, 22h
La Ràpita
Cor de cambra femení Scherzo
Dissabte 25 d'abril, 20:30h
Cambrils
La nena dels pardals
Dissabte 9 de maig, 20h
Tortosa
Del 9 al 12 d'abril
Figueres
Exposició 'Antoni Tàpies. La resistència del signe'
De l'11 de març a l'1 de novembre
Vila-seca
Lo mercat del vinil de l'ermita - Ulldecona 2020
Diumenge 31 de maig
Ulldecona
Divendres 17 d'abril, 20:30h
Tortosa