Jump to navigation
Dissabte 23 de març, 10h
Dies 23 i 24 de març
Del 16 al 24 de març
Cada diumenge, 11h
Diumenge 31 de març, 12:30h
Dissabte 6 d'abril
Del 17 de febrer al 4 de maig
Visita una cooperativa centenària que ha sabut renovar-se i oferir una proposta atractiva i actual sense perdre la seva identitat. La tradició vitivinícola d’aquest celler és l’herència ancestral que s’ha transmès de pares a fills a través del temps. Atents en escoltar una terra amb una climatologia i un sòl molt particulars, s’aconsegueix una personalitat i un estil propis en el cultiu del raïm i l’elaboració del vi.
Visita guiada al museu-exposició del centenari del celler, passeig per la bodega i baixada a les caves.
Tast a les caves de 7 vins i caves (entre els quals el Vermut de Picapoll) amb la degustació de formatge d'ovella Betara o Montbrú, fuet de Casserres, llonganissa de Solsona, ametlles torrades i bastonets, i final a l’Agrobotiga, on s'hi podran trobar productes de proximitat i dels socis de la cooperativa.
Fes la teva reserva, aquí.
Web bagesterradevins