Menjar i beure
,
2021
Diumenge 19 de setembre, 10h
Plaça Major
Òdena

10a Fira de la Vinyala

Òdena, tornarà a gaudir de la Fira de la Vinyala, en la que es podrà gaudir del tast d’aquesta varietat de cargol i productes de proximitat i KM0.

Després que l’any passat la mostra gastronòmica no es pogués realitzar presencialment, enguany la Fira acollirà de nou més d’una desena de restauradors del territori per oferir els tasts de diferents receptes de vinyales. També s’hi trobarà cellers de la zona i artesans alimentaris KM.0. En total, es cuinaran prop de 1.000 kg de cargols perquè el visitant els pugui degustar a la mateixa fira o bé els pugui adquirir per a emportar.

L’animador Pep Callau serà l’encarregat d’amenitzar la jornada i animar a tothom a gaudir de l’esdeveniment i els actes que vagin transcorrent. En el marc de la mateixa fira, se celebra també la Festa de la Verema a dos quarts de dotze a càrrec dels Petits Viticultors. Es començarà la tradicional trepitjada de raïm a càrrec de les pubilles i hereus i de tothom que s'hi vulgui sumar. En acabar, els assistents a la demostració podran tastar el most resultant del procés.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1