Espectacles
,
2021

Espectacle 'Consagració de la primavera'

'La consagració de la primavera' és una de les obres cabdals d’Igor Stravinsky. Possiblement, la millor part orquestral de tot el segle XX. Un cant a la poesia, una cascada de música que ho emplena tot en un elogi a la natura, a la fertilitat, al món i a l’esperit crític. Una vida a canvi de més vida.

El BCN City Ballet fa una interpretació neoclàssica d’una peça idònia per a uns temps convulsos on està en joc allò que entenem com a pàtria i on la sostenibilitat ha d’esdevenir bandera.

Expressar amb dansa els límits de la consagració de la primavera constitueix un repte permanent, ben resolt per Carlos Bonilla. La consagració de la primavera presenta una música elaborada, contemporània, però reconeixible per tothom; un veritable riu musical al qual posem el moviment, en una coreografia expansiva a la vegada que intimista, on la dansa i la música van de la mà.

Preu: 

18€ i 15€
Comprar entrades online aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció: Georgina Rigola
Ballarins: Ricardo Sandoval, Rocio Hernandez, Leticca Cappa, Eric Grao, Alesa Meneses, Marianela Bidondo, Samuel Galeano, Amanda Lana, Raquel Sanchez, Sofia Agüero i Marina Andrade
Mestres: Elisabet Perez, Leandro Sanabria i Carlos Bonilla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1