Espectacles
,
2021
Dies 30 i 31 d'octubre
Teatre de l'Aurora
Igualada

Espectacle 'Stabat Mater'

'Stabat Mater' és la primera part dels 'Quatre actes profans' d’Antonio Tarantino, juntament amb 'La Passió segons Joan', 'Vespres de la Beata Verge' i 'Lluentons'. Amb els anys, l’obra ha esdevingut un clàssic del teatre italià contemporani, pel seu magnetisme verbal i la seva força ètica.

L’obra, interpretada per una brillant Montse Esteve, ha estat guardonada amb el Premi de la Crítica 2019 a la millor actriu principal i amb el Premi Serra d’Or 2020 al Millor espectacle teatral.

Horari: 

Dissabte: 20h
Diumenge: 19h

Sinopsi: 

Com si es tractés d’un oratori profà contemporani, una prostituta es plany per la desaparició del seu fill, un jove llibertari que ha estat detingut per la policia acusat de terrorisme. La solitud de la mare davant del dolor, l’eterna dignitat dels desheretats i la memòria soterrada dels mites religiosos es revelen musicalment en una xerrameca grollera, irreverent i profundament commovedora. La impotència d’una dona que busca desesperadament al seu fill, contra la societat, contra la justícia, contra les lleis.

Preu: 

16€ general | 13€ reduïda
Comprar entrades aquí (enllaç)

Més informació: