Arts
,
2021
De l'1 al 30 de maig
Museu de la Pell d'Igualada
Igualada

Exposició 'Fotografiant Tres Tombs'

Mostra que se celebra amb motiu del 90è aniversari de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (1930-2021) i del proper bicentenari de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada (1822-2022).

Els Tres Tombs d’Igualada, coneguts també com el Tonis, se celebren amb motiu de la festivitat de sant Antoni Abat, protector dels animals, i inclouen un seguit d’actes de celebració, amb una llarga tradició. Dintre d’aquests actes, i durant quaranta anys, l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada han convocat un concurs fotogràfic per reviure en imatges la festivitat.

40 anys Fotografiant Tres Tombs, és una selecció de les fotografies premiades en les diferents edicions del concurs fotogràfic 'Típics Tres Tombs'.

41è Concurs Fotogràfic 'Recordant els Tres Tombs d’Igualada' és l’exposició dels premiats en el concurs de 2021, amb la participació de fotografies dels Tres Tombs fetes durant els últims cinquanta anys de celebració de la festa, ja que enguany els actes han estat simbòlics.

Horari: 

Dimarts i dimecres: de 10 a 14h
Dijous i divendres: de 10 a 14h i de 16 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius: d’11 a 14h

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Antic Gremi de Traginers d’Igualada i Agrupació Fotogràfica d’Igualada

Accessibilitat

  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1