Arts
,
2021
Del 18 de desembre al 30 de gener de 2022
Museu de la Pell d'Igualada
Igualada

Exposició 'Magnòlia'

Exposició fotogràfica de 'Magnolia', projecte guanyador del Premi Igualart 2019. Un projecte audiovisual, fotogràfic i editorial dirigit per Sebastian Gerecz i co-dirigit per Adrián Haro i Joel Burgès.

Narra la història d’una flor, la qual és la reencarnació d’un altre. Des que neix fins que mor, l’acompanyem en la seva cerca cap a la llum. Parla de la por a la foscor. A l’oblit. Il·lustra el pas per la vida, des del primer raig de llum que la veu brotar fins a l’últim ball que la veurà marcir-se en l’aigua. El mateix lloc que la va veure créixer.

Basant-se en la dansa com a llenguatge, 'Magnòlia' és una obra que pretén transmetre un determinat estat d’ànim al públic, tintada amb un transfons psicològic. El projecte inclou branques audiovisuals i editorials, tot i que de moment s’orienta en la fotografia. La mostra està conformada per quatre fotografies de gran format per cadascuna de les sis etapes de creixement de la protagonista. 

Inauguració: 

Dissabte 18 de desembre, a les 12h

Preu: 

Entrada gratuïta

Accessibilitat

  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1