Arts
,
2021
Del 5 al 30 de maig
Museu de la Pell d'Igualada
Igualada

Exposició 'Veure o mirar. Retrats a presó'

L’exposició mostra els treballs del darrer curs de Taller de Fotografia de Lledoners (estiu 2019- estiu 2020), dirigit per Maria Vernet, en el que participen interns de forma voluntària.

Les propostes del taller de fotografia giren entorn a diferents projectes amb la temàtica del retrat. La responsable del taller creatiu determina els projectes, però tan sols els hi estableix unes premisses bàsiques; a vegades conceptuals, tècniques o estètiques. Aquestes tan sols són excuses per aprendre una tècnica fotogràfica (digital, analògica o lumínica) a mesura que es treballa, per tal de realitzar una obra que finalment serà comú entre tots els participants.

L’exposició de les obres és sempre una manera de celebrar l’aprenentatge i possibilita el vincle cultural amb l’exterior, necessari en ambdues direccions.

La mostra està dividida en diferents sèries fotogràfiques que posen de manifest els sentiments, les esperances i els anhels d’uns interns obligats a viure un doble confinament.

Horari: 

Dimarts i dimecres: de 10 a 14h
Dijous i divendres: de 10 a 14h i de 16 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius: d’11 a 14h

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya

Col·labora: 

Museu de la Pell d'Igualada

Accessibilitat

  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1