Espectacles
,
2021
Dijous 22 d'abril, 20h
L'Atlàntida
Vic

Teatre 'The Mountain'

Hi ha una imatge àmpliament compartida que recorre la història de les idees: escalar una muntanya, superar totes les dificultats per arribar al cim i, un cop allà, poder veure el món "tal com és". Veure la veritat, no només ombres o reflexos. És una imatge bonica, sens dubte. Però és així, realment? Sovint, quan mirem del cim cap avall només veiem núvols i boira que ho cobreixen tot, o un paisatge que canvia en funció de l'hora del dia o del temps que fa. Com és aquest món, llavors? Com és aquesta veritat? Existeix, la veritat? L’objectiu és simplement coronar el cim, o més aviat es tracta de recórrer el camí, fred i inhòspit, que hi porta?

'The Mountain' combina la primera expedició a l'Everest, l'èxit de la qual és encara avui incert, amb Orson Welles sembrant el pànic al seu programa de ràdio La Guerra dels Mons; jugadors de bàdminton jugant a baseball; un web de fake news; un drone escrutant al públic; molta neu; pantalles mòbils; imatges fragmentades; i Vladímir Putin dissertant satisfet sobre la confiança i la veritat.

L’Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre amb seu a Barcelona que crea produccions originals sobre aspectes discordants de l’experiència humana contemporània. Els espectacles de Señor Serrano barregen vídeo en directe, maquetes, text, performance, so i objectes.

Preu: 

De 18€ a 10€
Comprar entrada aquí - enllaç

Més informació: 

  • imatge de control 1per1