Menjar i beure
,
2021
Dissabte 29 de maig, 11h
Caves Gibert
Artés

Visita 'De la cava a la taula'

Visita 'De la cava a la taula', per conèixer aquestes caves al bell mig del poble d'Artés, amb el tast d'alguns dels seus productes, i un àpat de temporada maridat amb cava Gibert al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
· Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
· Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
· Postres
· Cava Gibert Gran Reserva
*No s'inclouen cafès ni digestius
> Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

*Aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Programa: 

El segon dissabte de cada mes.
Per grups de 4 o més persones, qualsevol dissabte.
Per venir un altre dia, consulteu disponibilitat en el moment de fer la reserva.

Preu: 

39,50€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Inscripcions: 

Cal realitzar reserva prèvia amb un mínim de 3 dies d'antelació.
Idiomes: Català, castellà i francès.
Mínim per reserva: 2 persones
Màxim per reserva: 10 persones

Organitza: 

Bages, Terra de Vins

Més informació: 

  • imatge de control 1per1