Música
,
2022
Del 14 al 17 de setembre
Espais diversos
Vic

34è Mercat de Música Viva de Vic

La 34a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) recuperarà la normalitat i tornarà a omplir d’efervescència musical la capital d’Osona.

El 2022 arriba amb una edició completament presencial, després d’una digital al 2020 i d’una híbrida al 2021. Amb 57 concerts de 55 grups i artistes i la perspectiva de l’assistència de més de 700 professionals de la indústria musical, el Mercat tindrà presència a tota la ciutat. Vic tornarà a vibrar amb un Mercat ple d’estrenes, artistes internacionals i propostes artístiques diverses i singulars.

El MMVV Pro Catalan Arts, el vessant professional del Mercat, tindrà lloc de dimecres 14 a divendres 16, i es concentrarà a l’àrea de L’Atlàntida, amb un format dinàmic orientat a generar trobades entre professionals, impulsar la indústria de la música en directe, contribuir a l’optimisme i a la dinamització del sector, així com promoure la contractació d’artistes. Durant tres dies es realitzaran presentacions breus d’empreses i projectes (pitchings), reunions ràpides (speed meetings) i reunions sectorials. Aquesta activitat professional es complementarà amb concerts al Teatre, Auditori i Carpa de L’Atlàntida i a la Jazz Cava durant tot el dia.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Preu: 

Comprar entrades aquí (enllaç)

  • imatge de control 1per1