Jump to navigation
Dies 22 i 23 de febrer
Diumenge 2 de març
Dilluns 10 de març, 18:30h
Del 14 de febrer al 23 de març
De l'1 de febrer al 30 de març
L’Associació gastronòmica i cultural Vadefoodies torna, després de 2 anys d’aturada, amb una nova edició del Festival Vadefoodies. Aquest any, l’organització ha apostat per dues tendències entorn les quals giraran totes les activitats programades: els vins de l’Anoia i la cuina responsable.
Vadefoodies, que aquest any arriba a la seva 6a edició, té com a objectiu sensibilitzar sobre la urgència d’apostar per una cuina conscient, així com posicionar i promocionar el consum dels vins que s’elaboren a la comarca de l’Anoia.
Vadefoodies 2022 compta amb més de 19 cellers que participaran a la Jornada Professional del 23 de maig i a l’acte central del 4 de juny, exposant i oferint degustacions de les seves referències. Amb aquesta tendència, Vadefoodies es posiciona com el primer esdeveniment gastronòmic que visibilitza i posa de relleu els vins de l’Anoia.
Consultar aquí (enllaç)
Web Vadefoodies