Arts
,
2022
Dissabte 9 de juliol
Diversos indrets
Moià

7è Festival Ex Abrupto

Ex Abrupto és un festival de creacions contemporànies multidisciplinàries, que treballa amb corrents creatius, entitats i col·lectius locals, amb creadors contemporanis emergents i consolidats. El festival s’organitza en espais no formals amb l’objectiu de fusionar els artefactes culturals amb la materialitat de l’entorn.

Com ja és habitual, les veïnes del carrer Sant Sebastià de Moià tornaran a cedir les seves cases a artistes i públic. Així les entradetes de l’històric carrer exhibiran produccions i investigacions artístiques de creadors d’aquí i d'arreu, tant d’artistes consolidats com d’emergents.

Algunes de les exhibicions que es podran seguir a la capital del Moianès seran  els projectes d’artistes com P. Rosado i J. Fontcuberta, Isaac Flores, Piròmana d'Argos o Roger Bernat, la instal·lació interactiva de l'artista moianesa Mon Liria, o la fotogràfica de l'artista berguedana Tanit Plana. Pel que fa a les iniciatives de caràcter musical i performatiu, es podrà veure una performance de l’artista Isa Fontbona, el set de música experimental del duet artístic Yessi Perse, el concert flamenc del jove talent Álvaro Sola o el concert de la pianista i compositora Clara Peya.

 

Programa: 

Consultar aquí (enllaç)

Preu: 

Activitats gratuïtes, excepte el concert de Clara Peya (10€)
Comprar entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1