Música
,
2022
Dijous 24 de febrer, 20:30h
Teatre de l'Aurora
Igualada

Concert de Juan Pablo Balcázar Quartet

El compositor francès Olivier Messiaen va escriure i estrenar 'Quatuor pour la fin du temps' mentre era presoner en un camp de concentració alemany durant la Segona Guerra Mundial. Inicialment composta per a clarinet, violí, violoncel, i piano, el contrabaixista Juan Pablo Balcázar ha reinterpretat i reescrit aquesta obra per al seu quartet de jazz contemporani format per Marcel·lí Bayer (saxo alt), Dani Comas (guitarra) i Oriol Roca (bateria). Otro Cuarteto para el fin de los tiempos beu de referents de les músiques improvisades de l'escena de barcelonina.

Colombià de naixement però barceloní d'adopció, Juan Pablo Balcázar és un músic inquiet i polifacètic que es mou des del jazz i les músiques improvisades, fins al pop, hip hop o les músiques llatinoamericanes. Ha publicat més d’una dotzena de discos amb diverses formacions encapçalades per ell mateix, ha col·laborat en desenes de formacions i ha compartit escenari amb músics com Lucia Pulido, Guillermo Klein, Guillermo McGill, Miguel Zenón, Javier Ibarra (Kase.O), Martirio, Marco Mezquida, Ruper Ordorika o Rapsusklei, entre d’altres.

L’Estival de Jazz i el Teatre de l’Aurora s’uneixen per oferir conjuntament un concert de jazz al mes dins el Cicle Música de primera fila al llarg de la temporada.

Preu: 

12€ general | 10€ reduïda
Comprar entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1