Música
,
2022
Dissabte 8 d'octubre, 19h
laBastida del Rec
Igualada

Concert de l'Orchestra Fireluche

Últim concert del cicle Eclèctics de la mà del Kiosk del Rec i laBastida per arribar més enllà amb la música i connectar amb un gran ventall de sensibilitats des de racons del panorama musical català que exploren nous formats. En total, s’han ofert 4 concerts durant els mesos de maig, juny, setembre i octubre.

L’Orchestra Fireluche és un peculiar i inquiet grup de música instrumental de La Cellera de Ter (Girona) que des del 2002 treballa amb instruments de joguina, reciclats, curiosos, inversemblants, clàssics i propis de cultures d’arreu del món.

Després de la publicació d’'Ataràxia' l’any passat, juntament amb Pau Riba, l’Orchestra Fireluche presenta la seva continuació natural: 'Segona florada', un disc on les noves flors melòdiques, plantades a quatre mans tant pel cantant com per l’orquestra dins del mateix jardí original, es combinen ara amb noves veus i bulbs guardats de flors ja clàssiques, fent reviure un espectacle que, si bé semblava estroncat de soca-rel, ara floreix de bell nou damunt uns escenaris àvids de sentir-se posseïts per les noves cançons d’un dels nostres més grans poetes.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

reserva al correu: labastidareserva@gmail.com

Més informació: 

  • imatge de control 1per1