Activa't
,
2022
Dilluns 22 d'agost, 19:30h
Museu de la Pell d'Igualada
Igualada

Diàlegs Capitals: Manuel Delgado i Àngels Trias

Diàlegs Capitals és el cicle de pensament organitzat amb motiu de la capital de la cultura catalana, uns diàlegs que conviden a reflexionar entorn dels reptes del segle XXI, explorar diferents àmbits del pensament i la cultura contemporània.

El pròxim Diàlegs Capitals s’emmarcarà dins dels actes de la Festa Major d'Igualada i abordarà el paper de la tradició a la nostra societat. La tradició és el conjunt de coneixements, costums i creences que es transmeten de generació en generació per considerar-se d’alt valor per a la mateixa cultura, però,
quin paper juga la tradició i la festa a la nostra societat? Forma part de la seva estructura? Podem considerar la festa i els rituals compartits com a elements vertebradors?

En parlaran els antropòlegs Manuel Delgado i la igualadina Àngels Trias Valls, professora a la Regent’s University London.

Preu: 

Entrada gratuïta

Accessibilitat

  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1