Arts
,
2022
Del 20 de gener al 21 de març
Museu de l'Art de la Pell
Vic

Exposició 'Indòmit'

Exposició 'Indòmit' d’Albert Coma Bau, l'obra del qual versa sobre l’espontaneïtat del traç. Un traç radicalment viu i visceral, lligat al present, en moviment continu i que ressegueix cada racó de la seva obra per impregnar-la d’una actitud altament enèrgica i sensible.

El traç de l’Albert és una expressió en evolució constant, que mostra com el recorregut artístic de l’autor està estretament relacionat amb les pròpies vivències personals, socials i íntimes, en un context de canvi i desorientació globals que desemboca en noves propostes i noves representacions del seu dibuix.

En aquesta exposició es mostren tres sèries diferenciades en forma i en fons. En primer lloc, l’expressió figurativa entorn del cos pur i, seguidament, dues sèries inèdites que aborden la tensió cap a l’abstracció, i que constitueixen un llenguatge nou i recent en la seva obra i que s’exposen per primera vegada en aquesta mostra. Una peça de vídeo enregistrada per Toni Casassas la primavera de 2020, durant el confinament, fa de cordó umbilical entre aquestes sèries i es pot llegir en clau de trencament o de canvi d’època en tota regla de l’autor.

Horari: 

De dimarts a divendres: de 10 a 13h i de 16 a 19h
Dissabtes: d’11 a 14h i de 16 a 19h
Diumenges i festius: d’11 a 14h

Comissariada per: 

Ernest Crusats

Més informació: 

  • imatge de control 1per1