Arts
,
2022
Del 8 de juliol al 30 d'octubre
Església de la Pietat
Vic

Exposició 'Vic ciutat gegant'

Exposició que explica l’origen de la festa i el seguici de Sant Miquel, inclou les experiències dels seus protagonistes i exhibeix els gegants, els caps de llúpia i tot el bestiari de la ciutat de Vic.

Es tracta d’una exposició didàctica i emotiva, explicada en veu pròpia i que posa èmfasi en mostrar la situació actual de la cultura gegantera i del bestiari de la nostra ciutat. A la nau central de l’església de la Pietat, podreu contemplar la importància que ha tingut i té el Seguici de la Festa Major de Vic -postulat a convertir-se en festa d’interès nacional- i al mateix, entendre aquesta tradició com un element viu de cohesió cultural. És una exposició oberta a tothom, pensada per interpel·lar des de l’emoció que genera el folklore popular a casa nostra així com reivindicar la importància històrica i cultural que té per la identitat de la ciutat i el territori.

Horari: 

De dilluns a divendres de 18 a 20h.
Dissabtes de 10 a 14h i de 17 a 21h.
Diumenges i festius de 17 a 20h.

Comissariada per: 

Konvent

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Comparses del seguici festiu popular de Vic, l’àrea de cultura, l’àrea de turisme i l’espai Vicpuntzero de l’Ajuntament de Vic

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1