Arts
,
2022
Del 8 d'abril al 18 de setembre
Museu de la Pell d'Igualada
Igualada

Exposició 'Visions del disseny: com ho fèiem i com ho fem a l’Anoia'

Exposició de producció pròpia del Museu de la Pell i en col·laboració amb l’entitat Disseny=Igualada sobre el disseny contemporani a la comarca i el seu futur, en diàleg amb objectes del fons del Museu i de l’Arxiu Comarcal de l’Anoia.

21 peces de la col·lecció del Museu dialogaran amb projectes representatius de 38 estudis de disseny anoiencs a partir d’una instal·lació audiovisual que posarà en valor els grafismes, les formes, els colors, els usos, les tècniques i els missatges, entre objectes fets fa 2.200 anys i dissenys actuals.

El disseny contemporani (de diferents àmbits:  gràfic, de producte, d’interiors, digital i d’il·lustració) es relacionarà amb diferents peces de la col·lecció del Museu, la majoria de les quals no es troben habitualment exposades, una oportunitat, doncs, per gaudir-les:  peces d’àmbit domèstic del món iber i romà, objectes de pell com una carmanyola o uns amulets africans, il·lustracions de Gaspar Camps, una escultura de Joan Centelles, autòmats publicitaris de l’empresa de pastes La Ideal o objectes ceràmics del segle passat, entre d’altres.

Des de la seva funció social i arrelada al territori, el Museu treballa amb la intenció d’establir vincles amb entitats i organismes de la ciutat i la comarca. Revisant el patrimoni, la història i les experiències del passat  en relació amb el present, en un marc de reflexions i debats que ajudin a entendre el present per encarar els reptes de futur de la nostra societat. Aquest ha estat el pretext d’aquesta exposició, que ha volgut convidar a la reflexió sobre com es feien les coses abans i com es dissenyen ara.

Preu: 

Entrada gratuïta

Accessibilitat

  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1