Família
,
2022
Diumenge 13 de novembre, 18h
Teatre Auditori
Calldetenes

Teatre familiar 'Irupé'

Una obra sobre el vincle d‘una nena amb el seu entorn, que estima i respecta. Un espectacle multidisciplinari de teatre i titelles d’ombres, amb interacció amb curts d’animació (stop motion), les arts visuals i les plàstiques, la narració oral, la poesia i la música original en combinació amb les noves tecnologies.

Espectacle inspirat en la cosmovisió guaraní sobre la creació d’Irupé i el discurs de Berta Cáceres en rebre el premi Goldman d’ecologia. Dedicat a totes les lluites i resistències que defensen la mare terra i molt especialment a les seves dones, a la comunitat Mapuche, al poble Lenca, Guaranies i Wichis.

Sinopsi: 

Irupé, viu en un bosc nadiu envoltada de papallones, abelles i ocells, és molt feliç allà, el bosc li brinda tot el necessari per viure. Però un dia uns homes calen foc a la muntanya.

La vida de la nena canvia completament, perd tot allò que estima. Irupé vol que el bosc torni a ser bosc. Per això cada nit puja a dalt d'un arbre i intenta tocar la lluna perquè compleixi el seu desig, perquè la muntanya torni a ser muntanya. La lluna complirà el seu desig?

L'arribada de la desforestació portarà el drama de la desolació, la pèrdua de la biodiversitat i de tot el seu entorn. Irupé haurà d'unir-se a altres persones per salvar la muntanya.

Preu: 

6€ | Compra entrades aquí (enllaç)

Més informació: