Espectacles
,
2022

Teatre 'Iaia'

Com van viure les iaies quan eren joves? Què feien? Com era el seu dia a dia? Iaia és un obra de teatre on el públic entrarà al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure els seus records. Un altaveu a la vida de les iaies a través del seu testimoni captat en videotrucada. Un espectacle on conviuen passat i present per conèixer i entendre la història de les nostres iaies.

En ple confinament per la Covid19, la relació amb les àvies (iaies nascudes entre els anys 20 i 30) dels membres de Mambo Project, i de tot arreu, es va veure truncada i, de sobte, van aparèixer les videotrucades recurrents. Aquest nou mitjà, per a elles totalment desconegut, va obrir una finestra virtual a l’intimitat, a la sinceritat. Com si d’un confessionari transgeneracional es tractés, els néts i nétes van poder redescobrir la seva biografia amb detalls, matisos i incògnites de les que no havien sentit a parlar mai.

Mambo Project és un col·lectiu de teatre multidisciplinari. A través del llenguatge teatral i audiovisual busquen nous formats dramatúrgics creant espais escènics immersius on l’experiència de l’espectador esdevé participativa.

Horari: 

Divendres i dissabte: 19h i 21h
Diumenge: 18h i 20h

Preu: 

16€ general | 13€ reduïda
Comprar entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1