Arts
,
2024
Del 19 de setembre al 27 d'octubre
Museu de la Pell d'Igualada
Igualada

Exposició 'Hàptica. Jordi Ribaudí, la pell amb les mans'

La nau de les encavallades del Museu de la Pell es converteix durant un parell de mesos en un gran espai expositiu on podreu veure de prop les creacions de Jordi Ribaudí, guardonat als Premis de disseny Gaspar Camps en la categoria de creació industrial.

Jordi Ribaudí, ha estat elegit guanyador en la modalitat “disseny industrial” pel seu treball que combina l’artesania i el disseny, amb l’ús de materials locals com la pell d’Igualada. En aquesta mostra podreu observar una selecció de les seves creacions més personals, en les quals el cuir n’és el fil conductor: peces de mobiliari fabricades en petites sèries sota la marca TORU, acompanyades de peces úniques que acostumen a trobar-se en galeries de disseny contemporani.

La marca TORU, fundada per Jordi Ribaudí el 2016, es caracteritza per l’ús de la pell d’alta qualitat, produïda localment amb els més alts estàndards de fabricació, sempre amb cuir d’adob vegetal. Tots els seus productes estan fets a mà per artesans locals, i són peces úniques o fabricades en petites sèries. Dissenys emocionants, capaços de durar molts anys.

L’empresa amb seu a Igualada té les seves arrels en la indústria local de la pell, i està situada en una antiga adoberia del segle XIX. La història de la creació de Toru es remunta a l’any 2005, quan Jordi Ribaudí decideix traslladar el seu estudi de disseny de producte molt a prop d’on la seva família havia regentat una fàbrica de cuirs.

Preu: 

Entrada gratuïta

Accessibilitat

  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1