Música
,
2016
Els dissabtes 2, 9, 16 i 23 d'abril, 23h
Espai Rubiralta
Manresa

Cicle de músiques creatives

Cicle de músiques creatives a l'Espai Rubiralta

Dissabte 2 d'abril
Mireia Izquierdo & Jordi Duet (Duet) - Els germans Izquierdo presenta una dansa de música fresca com la menta del jazz o la calidesa del rock, amb tocs pintorescs arranjats pels dos músics.

Dissabte 9 d'abril
Celeste - Pintxo - Llombart ('Tem mais samba') - Tres músics amants de les melodies de tots els temps es troben per fer-les reviure de nou.
Interpretaran precioses històries de Chico Buarque, Edu Lobo, Vincius de Moraes i també algun que altre bolero captivador. Alegria i 'Saudade'.

Dissabte 16 d'abril
Güixinco - És una nova formació de latin jazz. El seu repertori de temes propis i versions personals és una fusió de diferents ritmes llatins i brasilers com el son montuno, el cha-cha-chà o la samba i conceptes més moderns.
Donen forma a aquest projecte d'arrels llatines i passió per la música del Carib!

Dissabte 23 d'abril
Planeta Miret  (Quartet) - Tot va començar una tarda d'hivern quan una veu càlida i vital va trobar-se amb tres companys de viatge. Com es diu en aquests casos, la química va funcionar.
Amb l'espurneig del swing, la sensualitat de la bossa nova, la cadència del bolero o la poesia d'en Serrat... Un repertori de complicitats que volen compartir.

  • imatge de control 1per1