Música
,
2016
Dissabte 10 de desembre, 21h
Teatre de l'Aurora
Igualada

Concert de Nuska Corrià i Santi Méndez

Aquest dissabte al Teatre de l’Aurora, en el marc del Cicle Joventuts Musicals d’Igualada, tindrà lloc el concert dels igualadins Nuska Corrià i Santi Méndez, amb la col·laboració de Joan Eudald Castelltort, un duet de flautes de bec i guitarra amb obres del s.XVIII al s.XX.

El duet format per Nuska Corrià (flautes de bec) i Santi Méndez (guitarra) ajunta dos instruments que a priori corresponen a estils i èpoques diferents, però en realitat, en una forma o altra, sempre han avançat junts. Al Renaixement la flauta de bec era acompanyada pel llaüt o la vihuela, mentre que la guitarra dels s.XIX i XX sovint feia parella amb la flauta travessera. Durant un breu període del s.XVIII però, ambdós instruments van coincidir i podem trobar sonates originals per al duet. En l'era contemporània la flauta de bec i la guitarra s'han retrobat i els compositors els han tornat a dedicar obres. Sentirem, doncs, peces de totes aquestes èpoques.

Per a aquest concert el duet comptarà amb la col·laboració del tenor Joan Eudald Castelltort, que posarà veu a les cançons del Renaixement. S'interpretaran peces de John Dowland, Jacob Van Eyck, Jean Françaix, Fernando Sor i Thomas Campion, entre d'altres.

Preu entrada: 10€ | 8€ amb decomptes.
Venda d'entrades online, aquí.
 

  • imatge de control 1per1